En tiedä salasanaani. Kuinka voin saada sen uudelleen?

Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden menemällä ShopBetter.fi -sivuille, valitse "Kirjaudu" oikeasta yläkulmasta ja valitse "Unohtunut salasana".

Yllä olevaa linkkiä klikkaamalla pääset sivulle, jolla sinun tulee antaa rekisteröitymisessä käyttämäsi sähköpostiosoite. Järjestelmä lähettää uuden salasanan sähköpostiisi muutamassa minuutissa.

Jos saat viestin, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi on tuntematon, kokeile jotain muuta käytössäsi olevaa sähköpostiosoitetta. Oletko varma, ettet ole kirjautunut jollain vanhalla sähköpostiosoitteellasi?

Jos et saa viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jos et vieläkään löydä viestiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme auttaa sinua.