Uutiskirjeet

ShopBetter.fi lähettää viikoittain sähköpostiviestejä, joissa ilmoitetaan sinulle trendihälytyksistä, rajoitetun ajan tarjouksista, uusien tuotteiden lanseerauksista ja eksklusiivisista tapahtumakutsuista.

Tilaa
Kirjaudu sisään tilataksesi ja aloittaaksesi sähköpostien vastaanottamisen:
ShopBetter.fi/profile.

Opt-out
Jokaisessa sähköpostiviestissä sinulla on mahdollisuus muuttaa sähköpostin lähetystiheyttä. Napsauta jokaisen ShopBetter.fi-sähköpostiviestin alareunassa olevaa "Peruuta tilaus" -painiketta.

Oletko tilannut, mutta et saa sähköposteja?
Lisää @ShopBetter.fi "Yhteystietoihin" tai "Osoitekirjaan". Lisäämällä meidät turvallisten lähettäjien listallesi voit saada sähköpostimme turvallisesti postilaatikkoosi ilman, että ne joutuvat roskaposti- tai roskapostikansioon. Jokaisessa ohjelmassa on eri vaiheet tämän tekemiseen.