Tarvitseeko tietokoneeni hyväksyä evästeet?

ShopBetter.fi verkkosivusto käyttää evästeitä, jotka yleensä tallennetaan tietokoneellesi.

Evästeet auttavat tekemään sivuston käytön vaivattomaksi sinulle. Käytämme evästeitä myös hallinnoidaksemme sinun käyttötapoja ja ohjelmia sivullamme.

Käytämme myös "evästeen kanssa toimivia tiedostoja", jotka yleensä tallennetaan sähköpostiin voidaksemme vahvistaa, että olet vastaanottanut ja vastannut sähköposteihimme ja voidaksemme näin tarjota sinulle paremman palvelun. Jos kirjaudut online-palveluihimme, evästeet auttavat meitä yhdistämään sivustolla tekemäsi toiminnot kirjautumistietoihisi.
Voit evätä evästeiden käytön estämällä ne selaimestasi. Tällöin me emme kuitenkaan voi seurata tilaustasi emmekä voi tunnistaa sinua rekisteröityneenä dsw.com käyttäjänä ja näin ollen sallia sinun käyttää tilisi tietoja.