Kuinka käytän Suosikkejani?

Jos olet ShopBetter.fi:n Pronssi/Hopea/Kulta jäsen, voit tallentaa suosikkisi. Näin pysyt helposti perillä suosikeistasi, säästää ne myöhemmäksi, saada päivityksiä ja jakaa ystävien tai perheen kanssa. Näin se toimii:

Suosikkien käyttäminen:
- Kirjaudu sisään ShopBetter.fi :een. Ei jäsen? Voit luoda tilin.
- Suosikkisi odottavat jo sinua - lisää vain klikkaamalla sydän -ikonia tuotteen kuvassa
- Haluatko katsella Suosikkejasi? Mene tilillesi ja klikkaa sydän -ikonia.
- Haluatko ostaa jonkin Suosikeistasi? Klikkaa vain 'Lisää koriin' ja mene kassalle kuten tavallisestikin.

Suosikkien jakaminen:
- Voit helposti jakaa Suosikkisi Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä, sähköpostilla ja tekstiviestillä
- Suosikit -sivulla valitse ne tuotteet, jotka haluat jakaa, klikkaa "Jaa" -nappia ylhäältä ja kopioi linkki tai lähetä Suosikkisi sähköpostilla