Tekniset kysymykset

Jos koet ongelmia, on aina hyvä ensiksi päivittää sivu painamalla Ctrl + R. Jos sivustolla on tapahtunut muutoksia edellisen kirjautumisesi jälkeen, voit kokea joitakin teknisiä ongelmia siitä johtuen.

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos huomaat mitä tahansa ongelmia tai virheitä sivuillamme. Lähetä aina yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta ja jos mahdollista, kuvakaappaus.

En saa ShopBetter.fi:n sähköposteja. Miten voin korjata asian? En voi ladata/tallentaa tietojani Mikään edellä mainituista ei vastaa kysymykseeni Tarvitseeko tietokoneeni hyväksyä evästeet? Kuinka käytän Suosikkejani?